VšĮ „Lazdijų turizmo informacinis centras“

Virtualios realybės filmas "Žaisti gyvenimą"

Filmai

Unikali galimybė Lazdijuose išvysti didelio populiarumo sulaukusį virtualios realybės filmą ŽAISTI GYVENIMĄ, kuriame atgyja menininko Algio Kriščiūno paveikslų istorijos 

Bilietus įsigyti galite ir renginio vietoje, atsiskaitymas tik bankinėmis kortelėmis.

Moksleivių grupes kviečiame registruotis per Kultūros paso platformą arba susisiekti su Hexa Cinema komanda el. paštu [email protected]

APIE VIRTUALIOS REALYBĖS KINĄ

Ar kada svajojote atsidurti kitapus ekrano ir patys tapti filmo herojais? Naujausios technologijos leidžia tai patirti. Virtualioji realybė – dažnam girdėtas terminas, tačiau dar ne kiekvienas yra ją išbandęs.

Filmus nuo šiol galite žiūrėti ne vien kino teatre, tačiau ir pasinerti kino siužetą 360 laipsnių kampu. Užsidėjus VR įrangą (akinius ir ausines), vaizdas apsupa visą regos lauką, o garsai paaštrina pojūčius. Taip kino seanso metu galite patirti unikalius įspūdžius, atsidurti kosmose ir žengti į pasaulį, kur negalioja mums įprasti dėsniai.

VR kino filmai vis populiarėja Lietuvoje – o jų suteikiamus įspūdžius aukščiausiais balais vertina įvairiausi žiūrovai: nuo moksleivių iki senjorų.

APIE VR FILMĄ ŽAISTI GYVENIMĄ

ŽAISTI GYVENIMĄ – tai virtualios realybės filmas, sukurtas remiantis žinomo menininko Algio Kriščiūno tapybos darbų motyvais. Kino seanso metu keliausite per beveik dvi dešimtis virtualioje realybėje atgijusių A. Kriščiūno paveikslų, kuriuos apjungia moters ir vyro istorija – pasakojimas apie bėgantį gyvenimą.

„Žaisti Gyvenimą“ filmą kūrė gausi Lietuvos kino, kompiuterinės grafikos bei animacijos profesionalų komanda. Pusės valandos trukmės filme Algio Kriščiūno paveikslai tampa gyvomis istorijomis, kurias įprasmina jaudinanti režisūrinių sprendimų choreografija bei specialiai pritaikytas autorinės kūrybos muzikinis garso takelis.

Filme skambančią istoriją užrašė pats menininkas Algis Kriščiūnas, o įgarsino aktoriai Inga Jankauskaitė bei Mantas Jankavičius.

Daugiau informacijos apie Hexa Cinema VR kino erdves, veikiančias Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose: www.hexacinema.lt