Dzūki potato buns are an ancient culinary heritage of the Dzūki people. The buns are placed on cabbage leaves and baked in a bread oven heated with birch wood. Duration of the education is 2 hours (price per person 16 Eur) or 2 hours with folk music (price per person 22 Eur). Groups from 20 to 35 people without music and up to 30 people with music are accepted. Pre-order by phone.
We accept orders for Dzūkiškis bandai baking. Home delivery is available.
Without the educational program, take-home delivery costs 7 EUR, eating on site with mint tea costs 10 EUR.

Muzikantai palaiko dvasią. Romas (armonika) su ta mergaite gražuole tobulai užima svečius. Nebūtų muzikantų, tai geriau neštis bandas... Šeimininkė Rima sutinku, kad gera specialistė, išmano bandų kepimo subtilybes.... Bet tik tiek. Sveikatos šeimininkei Rimai ir jos sutuoktiniui.
Šeimininkai pasitiko labai nedraugiškai. Nebuvo nuoširdaus bendravimo, jautėsi įtampa. Bandos skanios, bet daugiau nekartotome šios degustacijos